Mummun ja Tirpun retkikirja

Satukirja_KANSI_Hiisi-1

Marja-Stiina Suihkon Mummun ja Tirpun retkikirja kannustaa lasta lukemisen lisäksi luontoon ja metsään. Sen klassinen kuvitus ja lyhyet, samaistuttavat tarinat herättävät lapsen nälän oppia lukemaan itse. Siihen asti kirjaa voi kuunnella ja katsoa turvallisen aikuisen kanssa.

Retkikirja on tarkoitettu niin mummuille, äidille ja isille kuin varhaiskasvattajille. – Kirjaa täydentävät Tirpun leikit. Kirjan klassisen ja lumoavan kuvituksen on tehnyt Susa Paavilainen.

Kustannus Aarni / Pasi Luhtaniemi

Kirjan voit ostaa mm. Prismasta

”On hyvä, että on yksityiskohtia, kuten paljon pikkuhiisien silmiä ja päästä kasvavia kuusia. Myös on hyvä, jos kirja on aikuisista vähän pelottava.”

Kirjan koeyleisö

"Mummun ja Tirpun retkikirja on hieno ja viisaalla tavalla opettava kirja! Se kertoo, miten tärkeää on lapsesta välittäminen ja mitä se lapsen elämässä merkitsee. Opetus ei ole koulumaista, sitä ei edes huomaa, se on hienotunteista, viisasta, lasta ymmärtävää ja arvostavaa. Kuolemasta ei kai ole kerrottu lapselle yhtä viisaasti, kauniisti ja koskettavasti kuin mummun ja Tiprun tarinassa"

Maija Kotilainen

Ota yhteyttä

profiilikuva